FlexAnalytics en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling

‘In a digital world, data is your competitive advantage’

De groei van data is exponentieel. Data is een steeds belangrijker factor bij besluitvorming, zowel op strategisch als operationeel niveau. Termen als Artificial Intelligence, Machine Learning en Deep Learning komen dagelijks voorbij. Universiteiten, multinationals en grote tech bedrijven spenderen vele miljoenen in ontwikkeling en nieuwe technologieën.

De meeste organisaties zijn zich terdege bewust van de noodzaak te transformeren naar een data-driven organisatie. Adapt or die. Maar met de huidige generatie Business Intelligence tools en technieken zal deze transformatie nimmer plaatsvinden: De tools zijn te complex en er zijn simpelweg te weinig resources beschikbaar om te voorzien in de gewenste dashboards, rapportages en ad-hoc vraagstukken. Diepgaande analyses zijn tijdrovend zo niet onmogelijk vanwege de grote hoeveelheid data en de bijbehorende performanceproblematiek.

FlexAnalytics is opgericht om organisaties te helpen bij hun transformatie naar een data-driven organisatie. Dit doen wij door ons te specialiseren in de meest moderne, innovatieve Business Intelligence oplossingen die er in de markt verkrijgbaar zijn. FlexAnalytics biedt onder andere Self-service Business Intelligence voor de gehele organisatie, geavanceerde Search algoritmes toegespitst op de bedrijfsdata en Artificial Intelligence technieken om automatisch grote hoeveelheden data te analyseren. FlexAnalytics draagt kennis over zodat organisaties zelf de regie behouden tijdens hun transformatie naar een digitale wereld.

De innovaties van FlexAnalytics worden mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en Samenwerkingsverband Noord-Nederland.

Vraag een demo aan